Herborist

Als herborist weet ik hoe ik kruiden kan toepassen voor de bevordering van de gezondheid, welzijn, persoonlijke verzorging en als voeding. In de herboristerie verkoop ik kruiden van biologisch/ecologische teelt. Deze kruiden kun je los kopen of als mix voor bijvoorbeeld een heerlijke thee. Ook geef ik voorlichting over kruiden en hoe deze in te zetten om het leven te veraangenamen.

Ik streef er naar je bestelling binnen 2-3 werkdagen op te sturen, je kan  op afspraak je webshop bestelling gratis ophalen in Roggel.

-> Niet gevonden wat je zoekt? of liever een opmaat gemaakt product? Stuur me een mailtje of berichtje met je vraag ik help je graag verder. Ook voor horeca of yoga studio’s stuur een e-mail naar info@herboristeriemallow.nl.

Via Arhanta yoga volg ik mijn opleiding tot hatha yoga docent. Daar na wil ik me gaan verdiepen in zwangerschapsyoga & postpartumyoga docent. Mijn eerste certificaat voor mama&baby yoga heb ik behaald. Op dit moment geef ik yogales in de sportschool en ben ik vervangend docent bij yoga weert. Op Youtube  vind je al een aantal yoga lessen die je mee kan doen. 

 Bekijk de actuele tarieven hier.

Ik ben aangesloten bij het Herboristen Gilde
 
 

Disclaimer

De artikelen en blogs zijn geschreven vanuit persoonlijke ervaring, opleiding of opgedane kennis. Deze website is geen officiële zorginstelling/ financiële instelling/ instantie.