Yoga Leudal

Is yoga voor iedereen? Ja, absoluut. Yoga biedt de mogelijkheid om bewust te worden van zowel jezelf als de spanning in je lichaam. Het biedt een ruimte om te leren hoe je die spanning kunt loslaten, waardoor ontspanning natuurlijk volgt. Deze ontspanning is essentieel om balans te ervaren in je lichaam. Tijdens yoga ligt de focus op jou eigen lichaam als belangrijk startpunt. Hierdoor kom je in beweging en ontwikkel je bewustzijn over jezelf. Yoga is for every-body.

Hoe belangrijk is de ademhaling tijdens yoga? Hoe rustiger en gelijkmatiger je ademt, des te beter je lichaam en geest kunnen samenwerken. De ademhaling is een krachtig middel dat je kunt gebruiken om rust in zowel je lichaam als geest te brengen. Tijdens de lessen nemen we dan ook de tijd voor ademhalingsoefeningen.

Waarom moet je langer uitademen dan inademen? Tijdens de inademing gaat er koolzuur uit het bloed naar je longen. Als de uitademing langer is dan de inademing, wordt de koolzuurwaarde in de longen gelijk aan de koolzuurwaarde in je bloed. Op die manier normaliseer je de zuurgraad.

Er bestaan diverse vormen van yoga, mijn focus ligt bij Hatha Yoga. Tijdens de lessen ligt de nadruk op houdingen die je lichaam krachtiger en flexibeler maken. Je ervaart het ritme van inspanning gevolgd door ontspanning, gecombineerd met bewuste ademhaling.

Met yoga neem je de tijd voor jezelf zonder dat er een prestatie wordt verwacht.

Ik ben Rosemarie, hier lees je meer over mij.

Yogales tijden

Dinsdag avond 19:30 – In La Rochelle Roggel
Woensdag ochtend 09:30 – In La Rochelle Roggel

****NIEUW****
Zaterdag buiten les 09:00 -> afhankelijk van het weer! voor meer info stuur een mailtje, dan voeg ik je toe aan de WhatsApp groep.

In de loop van de tijd zullen er meer lessen toegevoegd worden.

Yogales tarieven

Abonnement voor één les in de week bedraagt €33,-*
Alle lessen duren 75minuten. Een Proefles is altijd gratis. Per persoon eenmalig, maak een afspraak voor de proefles via mail.
Een losse les kost €12,50 heb je al lid dan kost een losse les €10,00.

*Eenmalig inschrijfgeld €25,- + Yoga mat Cadeau
**Minimaal 2 maanden, opzegtermijn 1 volledige kalender maand.

Strippenkaart mogelijk in overleg, €25,- inschrijfgeld – 10 lessen voor €100,-.

Locatie La Rochelle Roggel, Pastoor Hanraetsstraat 7a, 6088 EH Roggel.
Bij binnenkomst Linksaf de Middelste deur richting de grote zaal.

Benodigdheden:
– Goed zittende sportkleding,
– Dekentje,
– Yoga mat, (Deze krijg je een cadeau als je met de lessen begint.)
– Eventueel warme sokken.

Alle lessen in 2024: