EMB

Voel jij je niet optimaal en wil je weten wat er aan de hand is? Doe dan een EMB test

De EMB-test is te vergelijken met een APK-keuring voor je lichaam, waarmee je inzicht krijgt in je algehele gezondheid. Het doel van de EMB-test is het opsporen van mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen om zo de oorzaak van jouw klachten te vinden. Daarnaast kan de EMB-bloedtest ook worden gebruikt als preventieve gezondheidscheck, bijvoorbeeld als je zwanger wilt worden of gewoon benieuwd bent hoe het met je lichaam gaat.

Heb je al een tijdje last van vage klachten zoals stemmingswisselingen, slechte slaap, darmproblemen, gebrek aan energie en futloosheid, acne of huidklachten, of moeite met afvallen? Dan is een EMB-test misschien wel een goed idee voor jou.

De EMB-test kan tekorten of overschotten aan vitamines, mineralen en hormonen in je lichaam opsporen. Als je weet waar de disbalans zit, kun je vaak ook bepalen hoe je deze kunt herstellen.

Er kan veel informatie uit het bloed worden gehaald met de EMB-test. Het biedt inzicht in preklinische belastingen (voordat de ziekte merkbaar wordt), ontstekingswaarden, aanwezigheid van virussen en parasieten, evenals energetische belastingen.

Bij het laboratorium waar het bloed wordt onderzocht, wordt er zowel vanuit een regulier als een complementair perspectief naar het bloed gekeken. Het wordt energetisch, hematologisch en microscopisch geanalyseerd. Dit kan waardevolle extra informatie opleveren.

Wat meet de EMB test 

 1. Gevoeligheid voor verschillende soorten voeding en andere stoffen: De EMB-test kan inzicht bieden in je gevoeligheid voor verschillende voedingsmiddelen en andere stoffen, waardoor je beter kunt begrijpen welke voedingsmiddelen mogelijk een negatieve reactie in je lichaam veroorzaken.
 2. Actuele niveaus van vitamines, mineralen en vetzuren: Met de EMB-test kun je de actuele niveaus van vitamines, mineralen en vetzuren in je lichaam analyseren. Dit helpt je te begrijpen of je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en of er tekorten of onevenwichtigheden zijn die kunnen bijdragen aan je gezondheidsklachten.
 3. Energieniveau en lokalisatie van energieblokkades: De EMB-test kan informatie verschaffen over je energieniveau en de mogelijke aanwezigheid van energieblokkades in je lichaam. Dit kan inzicht geven in waar er verstoringen zijn die je welzijn en vitaliteit beïnvloeden.
 4. Gevoeligheid voor omgevingsfactoren, zoals straling en energetische belasting: Met de EMB-test kun je ontdekken hoe gevoelig je bent voor verschillende omgevingsfactoren, zoals straling en energetische belasting. Dit helpt je beter te begrijpen of deze factoren mogelijk invloed hebben op je gezondheid en welzijn.
 5. Aanwezigheid van virussen, bacteriën, schimmels en parasieten: De EMB-test kan informatie bieden over de mogelijke aanwezigheid van virussen, bacteriën, schimmels en parasieten in je lichaam. Dit kan belangrijk zijn bij het identificeren van mogelijke infecties of belastingen die je gezondheid kunnen beïnvloeden.
 6. Effectiviteit van de huidige supplementinname: Met de EMB-test kun je de effectiviteit van de huidige supplementinname evalueren. Hierdoor kun je bepalen of de supplementen die je neemt daadwerkelijk bijdragen aan het verbeteren van je gezondheid en of er aanpassingen nodig zijn.
 7. Bloedwaardes: De EMB-test kan ook inzicht geven in verschillende bloedwaardes, waaronder ontstekingsmarkers, cholesterolniveaus en bloedsuikerspiegel. Dit kan helpen bij het beoordelen van je algemene gezondheid en het identificeren van mogelijke risicofactoren.

De EMB-test

Voorafgaand aan de afspraak ontvangt u de Braverman-test*. Tijdens de afspraak zal ik een anamnese en een buisje bloed afnemen. Het bloed wordt naar een laboratorium gestuurd voor uitgebreide analyses. Na 2-3 weken ontvangt u de resultaten per e-mail en plannen we een afspraak (via Zoom of telefonisch) om de resultaten te bespreken, u advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Als extra bonus ontvangt u een gratis uitgebreide HEALY-reading tijdens de afspraak.

*De Braverman-test is een vragenlijst die inzicht geeft in neurotransmitter-gerelateerde patronen en mogelijke disbalansen in het lichaam.

De uitslag

Het laboratorium heeft ongeveer 14 dagen nodig om de verwerking van het monster te voltooien. Zodra de resultaten beschikbaar zijn, ga ik ermee aan de slag. Ongeveer 3 weken na onze eerste afspraak plannen we een tweede afspraak. Tijdens deze afspraak zal ik je uitgebreid uitleggen wat de resultaten zijn en hoe verschillende aspecten met elkaar verband houden. We zullen bespreken hoe je eventuele tekorten kunt aanpakken en welke supplementen je daarbij kunnen helpen. Voorafgaand aan onze afspraak ontvang je het volledige verslag per e-mail, zodat je het alvast kunt doornemen. Op die manier kunnen we tijdens onze afspraak dieper ingaan op jouw specifieke vragen en zorgen.

Kosten

 • Pakket 1: We maken een persoonlijke eerste afspraak, waarbij we samen de vragenlijst doorlopen. Voorafgaand aan de afspraak ontvangt u de Bravermantest om alvast inzicht te krijgen. Tijdens de afspraak zal ik een buisje bloed afnemen en als extra bonus bieden we een waardevolle Healy reading aan. Binnen 3 weken ontvangt u uw gedetailleerde uitslag via e-mail, gevolgd door een (zoom/bel) afspraak waarbij we alle resultaten grondig bespreken en uw vragen beantwoorden. Dit complete pakket is beschikbaar voor slechts €185,-.
 • Pakket 2: U besteld zelf het pakket en doet de test thuis. Om het pakket te bestellen, kunt u eenvoudigweg naar onze website gaan. Zodra uw bestelling is geplaatst, wordt het pakket zorgvuldig naar u verzonden, inclusief duidelijke instructies, een uitgebreide vragenlijst en de Bravermantest. Nadat u het bloedonderzoek en het ingevulde informatieformulier in de bijgeleverde doos heeft verpakt, kunt u het naar het laboratorium sturen. Binnen 3 weken ontvangt u de gedetailleerde uitslag via e-mail, waarna we graag een Zoom- of telefonische afspraak met u plannen om alle resultaten grondig door te nemen en uw vragen te beantwoorden. Dit complete pakket bieden we aan voor slechts €175,-. Ik kijk ernaar uit om u te ondersteunen op uw gezondheidsreis! Ik doe alleen de thuistest als persoonlijk ontmoeten niet mogelijk is. of als u bang bent van naalden dan kunnen we afspreken dat we de vingerprik doen ipv venapunctie. (Bloedprikken direct in het bloedvat)
  Bestel hier uw EMB test set.
 • Prikpost €16,- per persoon. (ex. porto kosten)

Het traject is inclusief de bloedtest en exclusief eventuele supplementen. Met de code 10Mallow kunt u korting krijgen op de officiële website van Vitakruid.

NB: de adviezen uit deze test hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMB test een deficiëntie aangeeft. EMB test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. deze EMB test vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

EMB-test follow-up*

Heb je een EMB-test laten doen bij mij dan bied ik jou de mogelijkheid om binnen een jaar terug te komen voor een follow-up EMB-test. Ik raad aan om na 6 maanden een nieuwe test te doen. Tijdens deze afspraak nemen we opnieuw bloed af en bespreken we hoe het in de tussenliggende periode is gegaan. Binnen drie weken ontvang je de uitslag, die je kunt vergelijken met je vorige resultaten. Als je nog meer vragen hebt, kun je een apart consult boeken, waarin ik graag de resultaten met je doorloop en verdere uitleg geef. De kosten voor de follow-up EMB-test zijn €145,- en een los consult kost €45,-.

Op deze manier kan ik jouw gezondheidsproces op de lange termijn ondersteunen en eventuele veranderingen in je gezondheid nauwkeurig volgen. Ik streef ernaar om je de best mogelijke zorg te bieden en je te helpen bij het bereiken van je gezondheidsdoelen.

Als je nog verdere vragen hebt of meer informatie wilt, staan we altijd klaar om je te helpen, via mail. Voor meerdere vragen is het maken van een afspraak een vereisten.

*Prijzen geldig tot een jaar na je eerste EMB test bij mij.

EMB-test Roggel, EMB Leudal, Emb test, vitakruid, vitakruid kortingscode

Lees hier de disclaimer