Energetische Morfologische Bloedtest

Voel jij je niet optimaal en wil je weten wat er aan de hand is? Doe dan een EMB test

Je kunt de EMB test vergelijken met een APK keuring voor je lichaam waarmee je inzicht krijgt in jouw algehele gezondheid. Het doel van de EMB test iis het opsporen van mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen om daarmee de oorzaak te vinden van jou klachten. Ook kan de EMB bloedtest als preventieve gezondheidscheck worden ingezet. Bijvoorbeeld als je zwanger wilt worden of je bent gewoon eens benieuwd hoe het met jou lichaam gaat.

Heb je al een tijdje last van vage klachten? Stemmingswisselingen? Slaap je niet goed? Heb je snel last van jouw darmen? Heb je te weinig energie en ben je futloos? Heb je last van acne of huidklachten? Lukt het niet goed om af te vallen?
Dan is een EMB test misschien wel een goed idee voor jou.

De EMB test kan opsporen waar er een te kort of te veel van is in jouw lichaam, denk aan vitamine, mineralen en hormonen. Weet je waar de disbalans zit? Dan weet je vaak ook hoe deze te herstellen.

Er kan veel informatie uit het bloed worden gehaald. Zo geeft de EMB-test ook inzicht in preklinische belastingen (voor de ziekte merkbaar wordt/ ontstekingswaarden/ virus/ parasieten) en energetische belastingen. 

In het Lab waar het bloed onderzocht wordt, wordt er zowel met een reguliere- als complementaire bril gekeken naar het bloed. Het wordt zowel energetisch, hematologisch als microscopisch geanalyseerd. Hierdoor kan er extra informatie aan het licht komen, die ontzettend waardevol kan zijn.

Wat meet de EMB test 

  • De gevoeligheid voor allerlei soorten voeding en andere stoffen
  • De actuele levels aan vitamines, mineralen, vetzuren
  • Het energieniveau en lokalisatie van energieblokkades
  • De gevoeligheid voor omgevingsfactoren denk aan straling en energetische belasting
  • Aanwezigheid van virussen, bacteriën, schimmels en parasieten
  • De effectiviteit van de huidige inname supplementen
  • Bloedwaardes 

De EMB-test

Een afspraak voor een EMB test bestaat uit 2 afspraken. Je krijgt een vragenlijst en de bloedtest in de eerste afspraak. Het prikje wordt via een prikpen in je vinger gedaan, Ik neem een paar kleine buisjes bloed bij je af. De test wordt naar een lab opgestuurd, waar alle testen worden gedaan. Na ongeveer 3 weken hebben we de 2e (telefonische) afspraak, waarin ik alle resultaten met je doorneem, krijg je advies en beantwoord ik je vragen. Als je dit graag wil krijg je er gratis een uitgebreide HEALY reading bij.

De uitslag

Het lab heeft ongeveer 14 dagen voor nodig voor de verwerking dan krijg ik de uitslag binnen en ga ik er mee aan de slag. We maken een afspraak ongeveer 3 weken naar de eerste afspraak. Tijdens de tweede afspraak ik je uitleggen wat alles omvat, welke zaken met elkaar verband houden, hoe je je tekorten aan kunt pakken en welke supplementen je hier eventueel bij kunnen helpen. Je krijgt het hele verslag in de mail.

Pakketten en kosten

  • Pakket 1; Persoonlijk eerste afspraak, waarin we de vragenlijst en Bravermantest door lopen. Ik neem bloed af en als u graag wil doen we ook een Healy reading. €275,-
  • Pakket 2; U besteld zelf het pakket op de website. U krijgt deze toegestuurd met de uitleg en de vragenlijst. Verpak het ingevulde bloedonderzoek en het informatieformulier in de bijgeleverde doos en stuur het naar het laboratorium op. Na 3 weken krijgt u uw uitslag via de mail en plannen we een zoom of bel afspraak om alles door te nemen en om uw vragen te beantwoorden. €260,-