Healy ©

Alles is energie, alles heeft een frequentie of een meerdere van frequentie. Zo ook het lichaam. De verschillende frequenties die in een lichaam aanwezig zijn, zorgen ervoor dat alles goed blijft werken. Wanneer frequenties verstoord worden, ontstaat er disbalans in het lichaam en verminderen de functies van een cel, weefsel, orgaan of van hetgeen dat verstoord is.

De Healy© is een klein apparaatje ongeveer 5x5cm via een app stuur ik dit apparaatje aan. HEALY is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Het apparaatje is draagbaar en op afstand, dus zonder electrode, te gebruiken. Het apparaat is bedoeld om bepaalde gedeelten in je lichaam te stimuleren met behulp van individueel bepaalde frequenties. Met behulp van de Healy kan ik je nog beter helpen bij het verhogen van je vitaliteit, kan de stroming van levensenergie verbeteren en kan de energiereserves activeren. Liever thuis zelf doen? Maak een afspraak en ik leg je graag alles uit.

De toepassingen van de Healy werkt in het bio-energetische veld van je lichaam en is gebaseerd op vele jaren ervaring van Nuno Nina en de therapeuten van TimeWaver /Healy©.

Our Vision is:
” To empower people to live a healthy, fulfilled and conscious life, and to inspire our growing community to make a continuous and positive impact on humanity” 

Healy aanschaffen of meer informatie? -> info@herboristeriemallow.nl

 

Afspraak maken