Welkom op mijn online Herboristerie. Leuk dat je me hebt gevonden. Ik ben Rosemarie, hier lees je meer over mij. Je kunt via de navigatie balk hier boven de website verkennen. De webshop zit onder Herboristerie en onder Blogs kun je meer lezen over kruiden, recepten en rituelen. Heb je vragen stuur me dan gerust een WhatsApp of e-mail, ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren. Ik streef er naar je bestelling binnen 2-3 werkdagen op te sturen, ook kan je jouw bestelling op afspraak gratis ophalen in Roggel.

1 februari 2024 start ik met Yoga in Roggel; Woon jij in Roggel, Heythuysen of een van de andere dorpen in het Leudal, en wil jij yoga lessen volgen in Roggel? Klik dan hier.

Als herborist weet ik hoe ik kruiden kan toepassen voor de bevordering van de gezondheid, welzijn, persoonlijke verzorging en als voeding. In de herboristerie verkoop ik kruiden van zoveel mogelijk biologisch/ecologische teelt. Deze kruiden kun je los kopen of als mix voor bijvoorbeeld een heerlijke thee. Ook geef ik voorlichting over kruiden en hoe deze in te zetten om het leven te veraangenamen.

-> Niet gevonden wat je zoekt? of liever een opmaat gemaakt product? Stuur me een mailtje of berichtje met je vraag ik help je graag verder. Ook voor horeca of yoga studio’s stuur een e-mail naar info@herboristeriemallow.nl.

Bekijk de actuele tarieven hier.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *